Home
Hoe werkt het?
Vragen (FAQ)
Aanmelden
Top 50
Valsspeler melden
Statistieken
Geschiedenis
Zoeken
Privacy

-Sponsor-



Privacy Policy

Privacy Policy Dutchleader.nl

Dutchleader.nl, onderdeel van Multi PC B.V., is een website waarop personen een website kunnen promoten. Bezoekt u deze website of vult u uw gegevens op deze website in, dan verwerkt Dutchleader.nl uw persoonsgegevens. In deze privacy policy leest u welke gegevens dit zijn en wat wij daarmee doen.

Soort gegevens

Dutchleader.nl verwerkt, net als elke website, IP-adressen van websitebezoekers. Daarnaast ontvangen wij uw gebruikersnaam en e-mailadres wanneer u zich op onze website registreert.

Doelen van de verwerking

Wij gebruiken uw IP-adres voor twee doelen:
  1. Om te analyseren hoe vaak de website Dutchleader.nl wordt bezocht. Hiervoor maken wij gebruik van een eigen, beveiligde database.
  2. Om de website Dutchleader.nl veilig en bereikbaar te houden.
Wij gebruiken uw gebruikersnaam voor één doel:
  1. Om u te kunnen identificeren op onze website.
Wij gebruiken uw e-mailadres voor twee doelen:
  1. Om u e-mails te kunnen sturen over bijvoorbeeld uw statistieken.
  2. Voor de veiligheid wanneer u de controle over uw account verliest.

Bewaartermijnen

De IP-adressen worden opgeslagen in zogeheten logfiles. De logfiles worden 365 dagen op de server bewaard voor analyse. Daarna worden de logfiles automatisch verwijderd.
Uw gebruikersnaam en e-mailadres wanneer u een account heeft aangemaakt worden 2 jaar na de laatste login gewist.

Verstrekken van uw persoonsgegevens aan andere partijen

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan andere partijen (derden), tenzij dat noodzakelijk is om aangifte te doen van strafbare feiten.

Beveiliging van uw persoonsgegevens

Wij nemen de beveiliging van uw persoonsgegevens serieus. Daarom hebben wij de volgende maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan:
  1. Alle gegevens worden opgeslagen in een beveiligde database
  2. Een beveiligde verbinding bij het invullen van persoonsgegevens op Dutchleader.nl is verplicht. Dit kunt u zien aan het groene slotje in de browser en de link die met https:// begint.
  3. Alle apparaten waarmee wij werken zijn uitgerust met een firwall en virusscanner.
  4. Slechts een paar medewerkers kunnen uw gegevens inzien, omdat dat vereist is voor hun werkzaamheden.

Uw privacyrechten

U heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens (artikel 35 van de Wbp) en het recht om correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens te vragen (artikel 36 van de Wbp). Daarnaast kunt u verzet aantekenen tegen het gebruik van uw gegevens of uw gegevens overdragen.
Wij kunnen u daarbij vragen om een verificatie door middel van een document, zoals een paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs. Indien dit van toepassing is, ontvangt u van ons een e-mail met nadere instructies.
Daarbaast willen we u er op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies

Wij gebruiken cookies om informatie op te slaan, zoals uw voorkeuren of gebruikersnaam wanneer u onze website bezoekt. Wij maken enkel gebruik van functionele cookies die verplicht zijn voor de dienstverlening van Dutchleader.nl

Contactgegevens Dutchleader.nl

E-mail: webmaster@dutchleader.nl

Wijzigingen in de privacy policy

Het is niet ondenkbaar dat ons privacy- en cookiebeleid in de nabije toekomst wordt uitgebreid of gewijzigd. We raden u daarom ook aan om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn doorgevoerd. Als deze wijzigingen zeer ingrijpend van aard zijn, zullen we er voor zorgen dat ze op een duidelijke en opvallende manier gecommuniceerd worden.

Laatste wijziging: 08-05-2018

-Top5-
Radiovlaamsearden
Bitcoins
Mystery box kopen
5gb hosting 1 eur
Foo dog

-Advertentie-
Online blackjack
Smoke cheaper malta
Sigarettenmaker shop
Stopfmaschineshop.co



-Inloggen-
Username:
Wachtwoord:
Bewaar
Vergeten?
-Advertentie-
Tijdelijke actie!

1 maand € 4,95
3 maanden € 12,50

1 jaar
klik hier

Stats


© 2000 DutchLeader - Onderdeel van mpci - KVK: 28080211 - Hoger in Google

















Om gebruik te kunnen maken van deze chat moet je eerst inloggen...
 
CHAT